Így használd a nevezési vouchert!

Tudtad, hogy tíz Ötpróba pont után 5000 forint kedvezménnyel nevezhetsz egy általad választott szabadidősport-eseményre? Mutatjuk, hogyan.

Engedd meg, hogy bemutassuk új jutalmunkat, a nevezési vouchert! A kedvezménykártya minden olyan Ötpróbázónak jár, aki elér tíz pontot a teljesítéseivel. A voucher értéke 5000 forint, amelynek beváltási lehetősége a 10. pont jóváírásától nyílik meg, méghozzá egy, az Ötpróbázó által kiválasztott, a naptárunkban szereplő szabadidősport-eseményre történő nevezés során. A részletes felhasználási szabályzat ITT található, a biztonság kedvéért azonban a legfontosabb tudnivalókat pontokba szedve összegyűjtöttük most Neked:

  • A vouchert az otprobazz.hu oldalon lévő profilodba belépve tudod érvényesíteni, ahol egy legördülő listából választhatod ki azt az eseményt, amelyen szeretnéd majd beváltani.
  • Nem mindegyik eseményen tudod majd felhasználni: azok a rendezvények, amelyeknek a szervezői még nem nyilatkoztak arról, hogy náluk milyen formában lehet érvényesíteni a kedvezményt, azok nem jelennek meg a legördülő listában sem.
  • Akik viszont nyilatkoztak erről, ott a következő beváltási módok közül az egyik lesz érvényes (erről maga a szervező dönthet):vagy egy kuponkódot kapsz, amelyet az online nevezés során tudsz beváltani az esemény nevezési oldalán, vagy felkerülsz egy listára, amelyet az érintett szervező is megkap, hogy majd a helyszíni nevezés során nevezhess 5000 forinttal olcsóban.
  • A voucher az Ötpróba program teljes ideje alatt, tehát 2024. június 1. napjától a 2028 nyaráig tartó ciklus zárásáig felhasználható, nem kell tehát elkapkodni a beváltását. Arra azonban figyelj, hogy mindegyik eseménynél az adott szervező meghatároz egy jelentkezési határidőt, ami után már nem fogad el voucher beváltási szándékot.
  • Fontos még, hogy egy voucher egyszer használható fel, esemény-módosításra nincs lehetőség, illetve, ha a kiválasztott esemény nevezési díja kevesebb, mint 5000 forint, a különbözet nem jár vissza.

A nevezési voucher mellett egyéb értékes jutalmak is várnak Rád, megéri tehát sokat sportolni ebben az Ötpróba-ciklusban is. A jutalmakról és a változó Ötpróba-szabályokról ITT olvashatsz bővebben.