A sport testi és lelki jótékony hatásáról órákat lehetne beszélni, ezt mindenki tudja. Mégis sok ember számára nehézséget jelent megtalálni a motivációt a mozgásra. Az Ötpróba célja, hogy egyre több ember életében váljon mindennapos örömforrássá a sport és ehhez egy kiváló motivációs rendszert és számtalan lehetőséget biztosít. Hogy hogyan?

Egy olyan virtuális pontrendszerrel, melyben a sportolást pontokkal jutalmazzuk, a pontokat pedig garantált, a kereskedelmi forgalomban nem kapható, sportos nyereményekre lehet beváltani. A pontokat kisebb és nagyobb, fővárosi és vidéki szabadidősport eseményeken gyűjthetik a résztvevők, de számos virtuális teljesítésre is van lehetőség a GeoGo segítségével. A különböző mértékű távok teljesítését különböző nagyságú pontokkal jutalmazzuk.

Az Ötpróbában a következő sportágak vesznek részt: futás, túra, országúti kerékpár, hegyi kerékpár, úszás, evezés, triatlon és görkorcsolya. Fontos azonban, hogy nem kötelező több vagy akár minden sportágban teljesíteni, a sportágak egymástól függetlenek. Az Ötpróba melegítő az egyetlen jutalom, mely megszerzésének feltétele a min. 5 sportágban való teljesítés és a 80 pont elérése.

Az eseménysorozat az olimpiai ciklusok között kerül megrendezésre, így ez egy több éven át tartó motivációt jelent Ötpróbázóink számára.

Miért érdemes Ötpróbáznod?

  • Évi 150+ sportprogram: az ország legszínvonalasabb szabadidősport-eseményein vehetsz részt.
  • Sportágak: futás, túrázás, kerékpározás (hegyi és országúti), úszás, triatlon, evezés (kajak-kenu, sárkányhajó és SUP), görkorcsolyázás.
  • GeoGo: több mint 1200 virtuális útvonal 6 sportágban az ország egész területén.
  • Változatosság: sosem fásulsz bele az edzésrutinba, mert 8 sportág közül választhatsz.
  • Jutalmak: minden ötpróbás rendezvényen vagy egyénileg teljesíthető pályán (virtuális, GeoGo-s teljesítés) való sportolás után pontokat kapsz, amelyeket értékes, egyedi – kereskedelmi forgalomban nem vásárolható termékekre válthatsz be.
  • Kezdőknek is: minden esemény és pálya tartogat számodra könnyedén teljesíthető, rövidebb távokat.
  • Utazás: bejárhatod Magyarország legszebb tájait.
  • Motiváló barátok: inspiráló sporttársakra tehetsz szert egy óriási, összetartó, jókedvű közösség tagjaként.
  • Életmódváltás: a rendszeres sportolással javíthatsz fizikai állapotodon, a rengeteg élmény pedig pozitív hatással lesz a mindennapi hangulatodra.