NEVEZÉSI VOUCHER FELHASZNÁLÁSI SZABÁLYZATA

Az Ötpróba általános részvételi szabályzatának III.2. pontjában meghatározott nevezési voucher felhasználása kapcsán Projektiroda az alábbi tájékoztatást teszi.

 1. A nevezési voucher egy 5000 forint értékű díjkedvezményt jelent, amelyet Ötpróbázó kizárólag az Ötpróba hivatalos eseménynaptárában szereplő, érintett szabadidősport-rendezvényre történő nevezés során használhat fel jelen szabályzat alapján. A vouchereket a nevezési díjon felül a nevezéshez közvetlenül kapcsolódó szolgáltatásokra (pl. étkezés, emlékérem, eseménypóló stb.) lehet felhasználni, amennyiben az érintett esemény szervezője ezt lehetővé teszi. Erről minden esetben az események szervezői tudnak felvilágosítást adni.
 2. A vouchert kizárólag az otprobazz.hu oldalon található felhasználói profilba belépve lehet érvényesíteni a legördülő listából annak az eseménynek a kiválasztásával, amelyen Ötpróbázó részt kíván venni a voucher által biztosított 5000 forinttal olcsóbb kedvezményes áron.
 3. A voucher felhasználásának módjait tekintve az Ötpróba eseménynaptárában szereplő rendezvények szervezői választhatnak az alábbiak közül.
  1. Kuponkód generálása általuk, amely segítségével Ötpróbázó az eseményre történő nevezés során online válthatja be kuponkódját az érintett esemény nevezési oldalán.
  2. A voucher helyszíni beváltása a kiválasztott esemény helyszínén: a rendezvény szervezője értesítést kap az eseményét megelőzően arról, hogy pontosan kik azok az Ötpróbázók (névvel és azonosítószámmal), akik érvényesíteni kívánják a kedvezményüket, majd ezen lista alapján a helyszíni nevezés során ők 5000 forinttal olcsóbban nevezhetnek az általuk kiválasztott távra.
 4. Azok az eseményszervezők, akik a jelen szabályzat 2. pontjában meghatározott felhasználási módok közül egyiket sem jelölték meg, azoknak az eseményei nem jelennek meg a voucher beváltásra alkalmas rendezvények listájában, azokon tehát nincs lehetőség a nevezési díjkedvezményt igénybe venni.
 5. A voucher kapcsán minden esemény tekintetében előre meghatározott határidőig van lehetőség jelezni az Ötpróba profilba belépve azt, hogy Ötpróbázó melyik eseményre történő nevezése során kívánja felhasználni a vouchert.
 6. A voucher az Ötpróba program teljes ideje alatt, tehát 2024. június 1. napjától a ciklus zárásáig (2028 nyaráig – pontos dátum az utolsó évben kerül meghatározásra) felhasználható.
 7. Egy voucher egyszer használható fel: miután Ötpróbázó kiválasztotta azt az eseményt, amelyen kívánja beváltani a voucherét, további felhasználásra nincs lehetőség, tekintet nélkül arra, hogy végül Ötpróbázó részt vett-e az érintett szabadidősport-eseményen vagy sem.
 8. A kiválasztott esemény módosítására szintén nincs lehetőség, mivel az események szervezői készülnek a részvételi szándékukat jelző, voucher felhasználásával nevező Ötpróbázók érkezésére.
 9. Amennyiben a kiválasztott esemény nevezési díja kevesebb, mint a voucher értéke (5000 forint), a különbözet megtérítésére nincs lehetőség, a voucher teljes értéke levonásra kerül.