40 ezren Ötpróbáztatok, köszönjük!

Az Ötpróba 2021 és 2024 között lezajlott etapja során az előző, tokiói érához képest 16 ezerrel többen vettek részt hazánk legnagyobb szabadidősport-sorozatában – köszönjük, hogy ilyen sokan velünk vagytok!

Azt, hogy milyen változásokat hoz az Ötpróba következő kiírása, ebben a cikkben osztottuk meg nemrég, ezért most inkább a jelenlegi etap lezárására helyezzük a fókuszt. Többen is érdeklődtek már a pontgyűjtési határidőről, azok jóváírásáról és a garantált jutalmak átvételéről is, ezért az alábbiakban röviden összefoglaljuk az ezzel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat.

  • A jelenlegi ciklus pontjai május 31. éjfélig gyűjthetők. Tehát, aki még GeoGo-val szeretne útvonalakat teljesíteni, az péntek éjfélig még megteheti ezt.
  • Ne ijedjen meg senki, ha a május 31-ig történt teljesítéseinek pontjai nem íródnak/íródtak jóvá a hónap végéig – a teljesítéseket folyamatosan dolgozzuk fel, illetve kapjuk az utolsó események szervezőitől az eredménylistákat, így a pontok jóváírása júniusban is zajlik majd. Az Üzenőfalon keresztül leadott pontreklamációkat is soron kívül dolgozzuk fel és ellenőrizzük le, így azokat is meg fogjuk oldani minden esetben. Fontos határidő itt, hogy a június 14-i Mozgás Éjszakáján történő olimpiai sorsjegyek sorsolása miatt legkésőbb június 11-ig van lehetőség a jelenlegi éra során elmaradt pontok jelzésére – kizárólag az Ötpróba profilba belépve, az Üzenőfalon keresztül.
  • A párizsi ciklus alatt összegyűjtött pontokért járó garantált jutalmakat egész nyáron, sőt ősz közepéig (pontos dátumot a készlet fogyásától függően fogunk meghatározni) egészen biztosan át lehet majd venni a szokásos módokon: egyrészt az Ötpróba fővárosi irodájában (1106 Budapest, Maglódi út 12/a – Merkapt Sportközpont H-CS 8-17, P 8-16 óra között), másrészt pedig azokon az eseményeken, amelyeknél külön piktogrammal jelöljük ezt a naptárunkban.
  • Az említett garantált jutalmak közül teljesen elfogyott a 180 pontért járó széldzseki, a 100 pontos tornazsák, de a 120 pontos válltáskákból is csak néhány darab maradt. Erőteljesen hiányos ezen kívül a készletünk a 150 pontért járó fehér férfi pamutpólókból is (csak XXL-es méret elérhető), ugyanebből a termékből a női vonalon nincs már L-es és XXL-es, a 45 pontos unisex rövidnadrágokból M-es és L-es méretből fogytunk ki, a 60 pontos melegítőből az S-es méret, illetve a kompressziós zoknik közül az L-es és XXL-es méretek nem állnak már rendelkezésre. Ez a lista pedig hétvégéről hétvégére bővül az ajándék átadások alapján. Ezeket sajnos nem tudjuk már beszerezni, mivel a gyártó cég, a Magyarock megszűnt. Hamarosan közzétesszük, hogy a kifogyó termékeket milyen egyéb ruházati cikkekkel tudunk helyettesíteni, az erről szóló helyzetjelentésünk itt olvasható.