Az Ötpróbáról

A sport testi és lelki jótékony hatásáról órákat lehetne beszélni, ezt mindenki tudja. Mégis sok ember számára nehézséget jelent megtalálni a motivációt a mozgásra. Az Ötpróba célja, hogy egyre több ember életében váljon mindennapos örömforrássá a sport és ehhez egy kiváló motivációs rendszert és számtalan lehetőséget biztosít. Hogy hogyan?

Egy olyan virtuális pontrendszerrel, melyben a sportolást pontokkal jutalmazzuk, a pontokat pedig garantált, a kereskedelmi forgalomban nem kapható, sportos nyereményekre lehet beváltani. A pontokat kisebb és nagyobb, fővárosi és vidéki szabadidősport eseményeken gyűjthetik a résztvevők, de számos virtuális teljesítésre is van lehetőség a GeoGo segítségével. A különböző mértékű távok teljesítését különböző nagyságú pontokkal jutalmazzuk.

Az Ötpróbában a következő sportágak vesznek részt: futás, túra, országúti kerékpár, hegyi kerékpár, úszás, evezés, triatlon és görkorcsolya. Fontos azonban, hogy nem kötelező több vagy akár minden sportágban teljesíteni, a sportágak egymástól függetlenek. Az Ötpróba melegítő az egyetlen jutalom, mely megszerzésének feltétele a min. 5 sportágban való teljesítés és a 60 pont elérése.

Az eseménysorozat az olimpiai ciklusok között kerül megrendezésre, így ez egy több éven át tartó motivációt jelent Ötpróbázóink számára. A pontok nem csak a garantált nyeremények megszerzéséhez szükségesek, hiszen a ciklus végén, közvetlenül az olimpiai játékok előtt néhány szerencsés nyertes utazást nyer az olimpiára. Az olimpiai sorsjegyek száma korlátlanul gyűjthető, azonban sorsjegyenként feltétel a 60 pont elérése és a min. 5 sportágban való teljesítés.