Két lábon a Kékúton GeoGo kihívás Ötpróba pontokért!

Október 12-én kerül megrendezésre a Kéktúrázás napja, ez alkalomból pedig egy GeoGo kihívást szervezünk Nektek Ötpróba pontokért!

Teljesíts október 12-én egy vagy több tetszőlegesen választott „Kékúton” útvonalat a GeoGo-ban és gyűjtsünk össze közösen 2583 km-t, tehát az Országos Kéktúra (OKT), a Rockenbauer Pál Dél-dunántúli Kéktúra (DDK) és az Alföldi Kéktúra (AK) útvonalainak hosszát. Ráadásul a kihívás során megszerzett pontok nem számítanak bele az októberi maximálisan gyűjthető, 4 virtuális Ötpróba-pontba!

Mutatjuk a részleteket:

Töltsd sportosan az őszt a GeoGo-val és gyűjts Ötpróba pontokat a Kéktúrázás napján!

Csatlakozz Te is a Kéktúrázás napjához és gyűjtsd a kilométereket a „Kékúton” útvonalakon október 12-én!

Helyszín: 151 „Kékúton” útvonal, mely csak Rád vár és arra, hogy szabadon sportolj és bezsebeld a teljesítéseidért járó Ötpróba pontokat. Erre a napra „feloldjuk a korlátozásokat”!

 

Miért érdemes csatlakozni:

Csatlakozhatsz a közösséghez, amely együttes erővel gyűjti majd a km-eket.

Az Ötpróba hivatalos részvételi szabályzata szerint havonta maximum 4 pont abszolválható virtuális pontgyűjtés révén, mely a fentebb említett GeoGo-val teljesíthető.

Azonban ezt a „kötöttséget” október 12-én megszüntetjük a „Kékúton” útvonalak esetében. A Két lábon a Kékúton kihívás alkalmával szeretnénk, ha minél több Ötpróbázónk – és leendő Ötpróbázónk – túrázna a „Kékúton” útvonalakon.

 

A kihívást szükséges bizonyos keretek és szabályok között tartanunk, így ezeket kérjük, mindenképpen vedd figyelembe:

A kihívás időtartama: október 12. 0:00 órától 23:59-ig

A kihívás a GeoGo alkalmazás segítségével a „Kékúton” útvonalain teljesíthető

Ugyanazon útvonalat nem lehet két különböző sportágban is teljesíteni (tehát nem lehet ugyanott futni és túrázni is)

Ugyanazon útvonalat nem lehet többször teljesíteni egy sportágban sem (például nem lehet oda-vissza teljesíteni)

A kihívás során megszerzett pontok nem számítanak bele az októberi maximálisan gyűjthető 4 virtuálisan megszerezhető Ötpróba-pontba, azokat ettől függetlenül is megszerezhetik az Ötpróbázók

A kihívás napján azok a Kékúton útvonalak is elszámolhatóak Ötpróba pontért, melyek már teljesítésre kerültek október hónapban

A kihívás napján megszerezhető maximális Ötpróba pont 10, még abban az esetben is, ha esetleg kedvezmény jogán többletpont járna

 

Csatlakozz Te is a kihíváshoz, gyűjtsd a kilométereket és az Ötpróba pontokat a „Kékúton” útvonalakon!