VEDD ÁT PÁRIZSI JUTALMADAT A NAGY SPORTÁGVÁLASZTÓN!

Ne feledd, az előző Ötpróba ciklus során gyűjtött pontjaidért járó garantált jutalmakat még egy bő hónapig, szeptember 30-ig átveheted, kizárólag a Merkapt Sportközpontban. Kösd össze a kellemest a hasznossal és gyere el szeptember 13-14-én a Nagy Sportágválasztóra, ismerd meg a rendezvényt, és ha már ott jársz, vedd is át a jól megérdemelt jutalmaidat.

Korábbi közleményünkben már beszámoltunk róla, hogy a Magyarock brand megszűnése miatt meglehetősen készlethiányosak vagyunk a legtöbb termékből, azonban egyéb helyettesítő ruházati cikkekkel igyekszünk orvosolni a problémát. A szintén Magyarock márkájú, rendkívül sokszínű készlet számos variációra lehetőséget ad a helyettesítés során, így azokat nem tudjuk a helyszíni kitelepüléseinkre magunkkal vinni, egyedül a Balaton-átúszásra tudtunk belőle egy kis garnitúrát összeválogatni. A termékek átvétele az Ötpróbát koordináló Nagy Sportágválasztó, BBU Nonprofit Kft. irodájában, a Merkapt Sportközpontban lehetséges csak. Ott, ahol szeptember 13-14-én a Nagy Sportágválasztó is megrendezésre kerül!

A nagyszabású kétnapos szabadidősport-esemény szeptember 13-án pénteken és szeptember 14-én szombaton is 9:00-tól 17:00-ig tart nyitva és várja az érdeklődőket. Az Ötpróba nagy, színes sátra a labdarúgó pálya előtt található nagyszínpad mellett lesz kialakítva, ott lehet majd a párizsi etap során összegyűjtött pontokért járó jutalmakat átvenni – ide értve a helyettesítő termékeket is. A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Részletek és regisztráció ITT.

Az új éra sportcikkei (20 pont – hátizsák, 40 pont – technikai felső és 80 pont – melegítőszett) még nem elérhetőek, azok beszerzése időigényesebb folyamat, mivel közbeszerzési értékhatárt meghaladó költségről van szó, így annak lefolytatása több hónapot is igénybe vehet. Az új termékek elérhetőségéről természetesen hivatalos közleményben fogunk beszámolni.

Addig is gyere el a Nagy Sportágválasztóra és vedd át Te is Ötpróba-jutalmadat! Hozd el a családot is, lesz látnivaló bőven. 🙂